Trubaci Nemacka
#

Trubaci Nemacka

"Trubaci i za one koji su otisli daleko. Trubaci Nemacka za sve vas koji zivite u Nemackoj. Zivite u Nemackoj, imate povoda za slavlje, trebaju vam trubaci, na pravom ste mestu, trubaci Nemacka za vas sviraju gde god da se nalazite. U poslednjih deset godina Trubaci Bojana Krstica nastupaju na najprestiznijim takmicenjima sirom Srbije i Evrope, uveseljavaju slusaoce i ljubitelje tradicionalnog zvuka srpske trube, dovode atmosferu do usijanja i osvajaju nagrade sa zeljom da slusaoci osete potpunu draz srpske trube. Vec dugi niz godina negujemo i sirimo zvuk trube, a svi vi koji zivite u Nemackoj niste uskraceni za to zadovoljstvo. Trubaci Bojana Krsica su tu da pruze uzitak istinskim ljubiteljima zvuka trube koji zive u Nemackoj. Kvalitetom muzike nasli smo put do srca slusaoca. Slavlje je dovoljan razlog da kontaktirate trubace Nemacke. Dolazimo u Nemacku na vas poziv. Tu smo da ispunimo svaku vasu muzicku zelju, na raspolaganju vam je raznovrsni repertoar pogodan za sve prilike."

"Trubaci Nemacka predvodi Bojan Krstic, orkestar je osnovan 1995g. kada je drustvo kupilo trube, napravilo orkestar i od osnivanja do danas redja samo uspehe i nagrade. Trubaci Nemacke broje 11 clanova. Trubaci su visestruki dobitnici nagrada na takmicenjima i manifestacijama. Od 1995 do 2003 orkestar je bio u konkurenciji mladih orkestra. Najbolji orkestar - Guca, Vlasinsko leto 2017, 2003, 2000, 1999. Prva truba - Guca, Vlasinsko leto 2016, 2003, 2001, 1999."

Trubaci Nemacka - nek Nemacka zvuci kao Guca.

Orkestar Bojan Krstic je ucestvovao na raznim koncertima i festivalima po zemlji Srbiji i inostranstvu od kojih izdvajamo sledece: Siget Festival, Exit festival, koncerte po Austriji, Nemackoj, Svajcarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Grckoj, Holandiji itd. Orkestar BK iz Vladicinog Hana ucestvovao je i u pozoristu Schiffbau u Cirihu naravno kao trubacki orkestar. Clanovi orkestra ucestvovali su i kao glumci - projekta sa Nemackim reziserom (Frank Castrof) u prestavi Amerika. Na vas poziv dolazimo bez obzira da li je u pitanju Nemacka, Austrija, Svajcarska, Beograd il Novi Sad. Orkestar se moze pohvaliti i dokumentarnim filmovima: “dokumentarni film o kulturi roma, - Volia Films TV Amsterdam”, “dokumentarni film kako romi zive sa trubama - RTL 1 i RTL 2 Nemacka drzavna TV”, “dokumentarni film o romskom orkestru koji se priprema za takmicenje na saboru trubaca u Guci - Japanska drzavna TV”.

svadbe

Svadbe

vencanja

Vencanja

rodjendani

Rodjendani

krstenja

Krstenja

mature

Mature

slavlja

Slavlje je dovoljan razlog da nas pozovete

Trubaci Nemacka - Kontaktirajte nas

#

Nemacka

#

bojankrstictrubac@gmail.com

Video

Ovako to zvuci sa nama!