Trubaci Kragujevac
#

Trubaci Kragujevac

"Trubaci Kragujevac orkestar Bojana Krstica iz Vladicinog Hana za sve vas koji zivite u Kragujevcu. Zivite u Kragujevcu, imate povoda za slavlje, svadbu, rodjendan, krstenje, zurku, veridbu, prosidbu, maturu, trebaju vam trubaci koji sviraju sve vrste muzike i znaju svaku pesmu koju zelite cuti, na pravom ste mestu, trubaci Kragujevac za vas sviraju gde god da se nalazite u Kragujevcu. U poslednjih deset godina trubaci Bojana Krstica nastupaju na najprestiznijim takmicenjima sirom Srbije i Evrope, uveseljavaju slusaoce i ljubitelje tradicionalnog zvuka srpske trube, dovode atmosferu do usijanja i osvajaju nagrade sa zeljom da slusaoci osete potpunu draz srpske trube. Vec dugi niz godina negujemo i sirimo zvuk trube, a svi vi koji zivite u Kragujevcu niste uskraceni za to zadovoljstvo. Trubaci Kragujevac - trubaci Bojana Krstica su tu da pruze uzitak istinskim ljubiteljima zvuka trube koji zive u Kragujevcu. Kvalitetom muzike nasli smo put do srca slusaoca. Slavlje je dovoljan razlog da kontaktirate trubace Kragujevaca. Dolazimo u Kragujevac na vas poziv. Tu smo da ispunimo svaku vasu muzicku zelju, na raspolaganju vam je raznovrsni repertoar pogodan za sve prilike." Pozovite orkestar Bojana Krstica i opravdacemo vase poverenje jer nas kvalitet dokazuju brojne nagrade i nastupi iza nas.

"Trubaci Kragujevac predvodi Bojan Krstic, orkestar je osnovan 1995g. kada je drustvo kupilo trube, napravilo orkestar i od osnivanja do danas redja samo uspehe i nagrade. Trubaci Kragujevac broje 11 clanova. Trubaci su visestruki dobitnici nagrada na takmicenjima i manifestacijama. Od 1995 do 2003 orkestar je bio u konkurenciji mladih orkestra. Najbolji orkestar - Guca, Vlasinsko leto 2017, 2003, 2000, 1999. Prva truba - Guca, Vlasinsko leto 2016, 2003, 2001, 1999."

Trubaci Kragujevac - nek Kragujevac zvuci kao Guca.

Orkestar Bojan Krstic je ucestvovao na raznim koncertima i festivalima po zemlji Srbiji i inostranstvu od kojih izdvajamo sledece: Siget Festival, Exit festival, koncerte po Austriji, Nemackoj, Svajcarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Grckoj, Holandiji itd. Orkestar BK iz Vladicinog Hana ucestvovao je i u pozoristu Schiffbau u Cirihu naravno kao trubacki orkestar. Clanovi orkestra ucestvovali su i kao glumci - projekta sa Nemackim reziserom (Frank Castrof) u prestavi Amerika. Na vas poziv dolazimo bez obzira da li je u pitanju Nemacka, Austrija, Svajcarska, Kragujevac il Novi Sad. Orkestar se moze pohvaliti i dokumentarnim filmovima: “dokumentarni film o kulturi roma, - Volia Films TV Amsterdam”, “dokumentarni film kako romi zive sa trubama - RTL 1 i RTL 2 Nemacka drzavna TV”, “dokumentarni film o romskom orkestru koji se priprema za takmicenje na saboru trubaca u Guci - Japanska drzavna TV”.

svadbe

Svadbe

vencanja

Vencanja

rodjendani

Rodjendani

krstenja

Krstenja

mature

Mature

slavlja

Slavlje je dovoljan razlog da nas pozovete

Trubaci Kragujevac - Kontaktirajte nas

#

Kragujevac, Srbija

#

bojankrstictrubac@gmail.com

Video

Ovako to zvuci sa nama! Poslusajte okestar Bojana Krstica